EN

دجاج بالكاري علي الطريقة الهندية

by shymaa

  • Clock 30 دقيقة
  • Clock سعرة
  • Clock 4 الحصة
  • 1 بصل مفروم صغير
  • 5 فصوص ثوم مفرومين
  • ا حبة طماطم مفرومة
  • 1 مكعب دجاج
  • ملح / فلفل / كاري
  • ملعقة صلصلة
  • 1. كيلو صدور دجاج فيليه
  • كريمة طبخ
  • طريقة التحضير 1

    يتم وضع زبدة في قدر علي النار ويتم وضع البصل المفروم وبعدها يتم وضع الثوم
  • طريقة التحضير 2

    بعد دقائق يتم وضع صدور الدجاج المقطع ويقلب جيدا ويترك ليدخل بمرحلة النضج
  • طريقة التحضير 3

    بعد ان يتغير لون الدجاج للابيض يتم وضع الطماطم المفرومة والكسبرة ومكعب الدجاج وملعقة الصلصة وتقلب جيدا
  • طريقة التحضير 4

    يتم وضع الملح والفلفل والكاري ويتم التقليب وتترك لدقيقتين لتمتزج المكونات
  • طريقة التحضير 5

    يتم وضع نصف كوب مياه مغلي وتترك لخمس دقائق
  • طريقة التحضير 6

    بالاخير توضع كريمة الطبخ وتقلب وتترك لتتماسك
  • طريقة التحضير 7

    تقدم مع أرز ابيض او بسمتي او مكرونة

وصفات أخرى

...

فتة شاورما لبنانية

by GOLDEN CHICKEN
...

فتوش الشيش طاووق

by GOLDEN CHICKEN
...

كبدة دجاج بيري بيري

by GOLDEN CHICKEN
...

دجاج ايطالي بقدر واحد

by GOLDEN CHICKEN
...

رول مسخن الدجاج

by GOLDEN CHICKEN
Golden chicken icon

التطبيق متاح الآن على

App is Available now on

© Copyright 2024 | Golden Chicken | All Rights Reserved.