AR

دجاج بالكاري علي الطريقة الهندية

by shymaa

  • Clock 30 Min
  • Clock KCal
  • Clock 4 Serving
  • 1 بصل مفروم صغير
  • 5 فصوص ثوم مفرومين
  • ا حبة طماطم مفرومة
  • 1 مكعب دجاج
  • ملح / فلفل / كاري
  • ملعقة صلصلة
  • 1. كيلو صدور دجاج فيليه
  • كريمة طبخ
  • Steps 1

    يتم وضع زبدة في قدر علي النار ويتم وضع البصل المفروم وبعدها يتم وضع الثوم
  • Steps 2

    بعد دقائق يتم وضع صدور الدجاج المقطع ويقلب جيدا ويترك ليدخل بمرحلة النضج
  • Steps 3

    بعد ان يتغير لون الدجاج للابيض يتم وضع الطماطم المفرومة والكسبرة ومكعب الدجاج وملعقة الصلصة وتقلب جيدا
  • Steps 4

    يتم وضع الملح والفلفل والكاري ويتم التقليب وتترك لدقيقتين لتمتزج المكونات
  • Steps 5

    يتم وضع نصف كوب مياه مغلي وتترك لخمس دقائق
  • Steps 6

    بالاخير توضع كريمة الطبخ وتقلب وتترك لتتماسك
  • Steps 7

    تقدم مع أرز ابيض او بسمتي او مكرونة

Other Recipes

...

Lebanese Fattah With Shawerma

by GOLDEN CHICKEN
...

Shish Taouk Fattoush

by GOLDEN CHICKEN
...

Peri Peri Chicken Liver

by GOLDEN CHICKEN
...

One Pot Italian Chicken

by GOLDEN CHICKEN
...

Muskhan Chicken Roll

by GOLDEN CHICKEN
Golden chicken icon

التطبيق متاح الآن على

App is Available now on

© Copyright 2025 | Golden Chicken | All Rights Reserved.